Duktig pojke.

Sedan jag kom hit till Halmstad har min matlust inte varit så jättestor. Det är så mycket nytt och roligt att nosa på som är mycket intressantare än maten. Men nu känner jag mig hemma här och min matlust har kommit tillbaka. Jag har fått ett nytt foder som heter Robur och som är jättegott! Speciellt när det blandas med lite Royal Canin. Och varje gång jag har ätit upp min mat så får jag en Puppy Love av mamma eller pappa. De är jättegoda när de är mjuka och färska!
Det  är roligt att få höra att man är en "duktig pojke"!

Jag trivs väldigt bra i mitt nya hem!
-Hugo


Min första helg.

Hej hopp!
I går var jag i mormor och morfars stuga och fick träffa mina mopskusiner, Nico och Charlie för första gången. Det tog på mina krafter och jag var tvungen att vila i min mammas knä.

I dag har min moster och mina kusiner passat mig när min mamma och pappa jobbade en kort stund. Det var jätteskoj och vi busade jättemycket!

I kväll är jag mest trött och ligger i min säng och gnager på mitt tuggben och min fina leksak som jag fick av pappa idag.
Nu ska jag få ett nytt hundfoder som är väldigt nyttigt och näringrikt, då jag inte riktigt har varit sugen på den andra maten. Sen är det kissdags och sen nana kudden. .

Godnatt!
- Hugo





Mitt nya hem.

Igår kom jag till mitt nya hem i Halmstad. Resan gick bra förutom att jag var lite åksjuk när vi kom fram. Jag har redan träffat min mormor, morfar, moster, morbror, farmor, farfar och faster.
Jag har även hittat min vattenskål och min säng som är full av leksaker. Det tycker jag om!
Jag trivs väldigt bra här och känner mig lugn och trygg.
Första natten gick bra och jag behövde bara kissa två gånger och då pep jag till innan så vi hann ut på gräset. Annars var det en lugn natt och jag sov mycket. Det var skönt..

Jag skriver snart igen!
- Hugo



RSS 2.0